Aanmelden

Maatschapsdeel ter overname aangeboden in Marum Praktijk voor Fysiotherapie

EEN PRACHTIGE KANS…

…voor een ‘ondernemende’ collega.

Door pensionering van één van de maten komt er een aandeel vrij. Het betreft een aandeel in zowel de maatschap als het onroerend goed van deze goed lopende en goed geoutilleerde fysiotherapiepraktijk in het grensgebied van Groningen, Friesland en Drenthe.

Wij zoeken voor ons team een nieuwe collega, die, eventueel na een kennismakingsperiode, bij wederzijds enthousiasme toe wil treden tot onze maatschap.

Fysiotherapie VitaMarum is een regiopraktijk in de Marum (gemeente Westerkwartier). De praktijk bestaat uit 6 fysiotherapeuten, 4 maten die allen 4 dagen per week werken, een kinderfysiotherapeut, een algemeen fysiotherapeut en 2 secretaresses. We hebben een nauwe samenwerking met huisartsen, ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties in de regio. De praktijk is aangesloten bij verschillende netwerken, onder andere ParkinsonNet, Rugnetwerk Noordnederland en Schoudernetwerk.

Het gezondheidscentrum bevinden zich naast fysiotherapie ook nog een tandartspraktijk en een mondhygiënistenpraktijk, een diëtist, een huidtherapeut, een verloskundigenpraktijk en het Centrum Obesitas Noord-Nederland.

De wenselijke overdrachtsdatum is in begin 2021.

Bij interesse kunt u mailen naar [email protected] of bel naar 0594-642111 (vragen naar Albert de Jong).

 

 

Kenmerken

Locatie

Bericht de verkoper

    Voorkeur contact