Teken In

Praktijk ter overname in Haarlem

Haarlem

Ter overname aangeboden, een centraal gelegen, goedlopende praktijk in Haarlem op de grens van Bloemendaal en Overveen. De praktijk is gevestigd in een leuke, gemêleerde, gewilde woonwijk vlakbij strand, duinen en bossen. De laatste jaren zijn er veel jonge gezinnen komen wonen. Scholen, zowel peuter-/basis-/ als middelbaar op loop-/fietsafstand. Dichtbij uitvalswegen en trein-/busstation. Gratis parkeren voor de deur.

Praktijkinformatie

De praktijk heeft 4 behandelkamers, een wachtkamer, een oefenruimte en is rolstoel toegangkelijk. De praktijk is gevestigd in een huurpand. Het huurcontract is voor onbepaalde tijd.

De praktijk bestaat uit 2 fysiotherapeuten, die beiden parttime werken. De praktijk heeft zich gespecialiseerd in orthopedische revalidatie, echografie, shockwave, Dryneedling en schouderklachten.

Momenteel worden er behandelruimtes onderverhuurd aan een podoloog, een acupuncturist en een pedicure.

Wij zoeken?

Een enthousiaste fysiotherapeut die een eigen praktijk ambieert en wil ondernemen. De praktijk biedt, gezien de ligging en de verhuurbare ruimtes, de mogelijkheden om verder door te groeien.

Ben jij na het lezen van deze advertentie enthousiast geworden en wil je meer informatie of heb je vragen? Bel 06-53552258 of mail naar elcozwart@live.nl.

Kenmerken

Locatie

Bericht de verkoper

    Voorkeur contact