Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

AFP: Advies voor Fysiotherapeuten en Paramedici

“Anderen adviseren zoals ik zelf ook geadviseerd zou willen worden, dat is de manier waarop ik paramedische zorgverleners begeleid in de belangrijkste fasen van hun ondernemerschap: bij de start, gedurende hun praktijkuitoefening en bij het stoppen.”

 Eric van Haperen begeleid en adviseert vanaf 1999 paramedische zorgverleners. Hij heeft een economische achtergrond en raakte via een zorgverzekeraar en een medische bank betrokken bij de uitdagingen die de individuele zorgaanbieder heeft. In samenwerking met zijn collega’s van SPA-Z zet Eric zich in voor de advisering en begeleiding van fysiotherapeuten en andere paramedici. Eric is naast het adviseren van zorgprofessionals ook als (gast-)docent en spreker verbonden aan verschillende Hogescholen en onderwijsinstellingen. Hij levert inhoudelijke bijdragen aan beroepsorganisaties en samenwerkingsverbanden.

Met de nodige ervaringsjaren heeft hij kennis van de actualiteit en oog voor de ontwikkelingen in het werkveld. Betrokken zijn, bereikbaar zijn en meedenken zijn drie omschrijvingen die hij terugkrijgt van de therapeuten, praktijken en instanties die hij heeft mogen begeleiden.   

Advertenties

Log in of maak een account aan om op de advertenties te kunnen reageren.

Op het moment zijn er geen advertenties.

Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren