Teken In

Blog

Latest News
Over Praktijk te Koop

Over Praktijk te Koop

Na een korte zoektocht in mijn netwerk, van met name fysiotherapeuten, kwam ik er achter dat veel praktijkhouders binnen enkele jaren of zelfs sneller hun praktijk willen overdragen danwel verkopen. Het is echter nog steeds not done om zomaar een bordje “Te Koop” aan de voorgevel te hangen en zodoende blijkt het lastig om vraag en aanbod bij elkaar te laten komen. En zo komen geïnteresseerde opvolgers of overnamekandidaten niet op het spoor van het huidige aanbod.

Met de website “praktijktekoop.com” wil ik graag helpen om vraag en aanbod online bijelkaar te brengen. De website is nog niet af terwijl ik dit schrijf maar websites zijn natuurlijk nooit af en zullen altijd doorontwikkeld moeten worden. (stilstand = achteruitgang)

Op praktijktekoop.com zullen allereerst praktijken voor fysiotherapie in de etalage worden gezet. Dit kan desgewenst met of zonder contactgegevens en als dit een succes blijkt, kunnen andere praktijken (tandarts, ergotherapeut, etc.) natuurlijk volgen.

De website is momenteel een proefballon en wordt u gratis aangeboden. We willen natuurlijk allereerst weten of we jullie hier überhaupt mee kunnen helpen!

Heeft de praktijkverkoop haast of verwacht u een persoonlijke en professionele aanpak? Neem dan contact op met FYGO.

Wilt u graag uw praktijk op praktijktekoop.com aanbieden? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.

  • Uw onderwerp