Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Praktijk voor Fysiotherapie

Deze vacature is verlopen.
Bekijk actuele vacatures

Praktijkomschrijving

Na ruim 10 jaar met veel plezier en enthousiasme mijn praktijk te hebben opgebouwd, is het tijd voor een nieuwe stap. Vanaf 1 januari 2025 bied ik mijn praktijk voor fysiotherapie in de Sportboulevard van Dordrecht ter overname aan.
 
De locatie is gevestigd in het drukbezochte en grootste sportcomplex van Zuid-Holland en biedt daardoor veel mogelijkheden om een fysiotherapiepraktijk te realiseren. In 10 jaar tijd is er een praktijk gerealiseerd waar mensen naar toe komen die een fysiotherapeutische hulpvraag hebben, willen presteren in hun sport, sportief willen zijn, of zo lang mogelijk actief willen blijven.
 
We werken intensief samen met het Talentcentrum Dordrecht. Binnen dit centrum zijn er een aantal RTC’s (Regionaal Talent Centrum). Voor deze RTC’s verzorgen we de fysiotherapie, de krachttraining en de preventietraining. Dit maakt dat er vaste inkomsten zijn uit deze samenwerking. Een andere vaste inkomstenbron is de aquatherapie. In samenwerking met Optisport zijn er per week 3 groepstrainingen en 10 tot 15 individuele trainingen in het verwarmde zwembad. 
 
De locatie biedt 2 behandelkamers en een ruime oefenzaal. De ruimte wordt gehuurd van de gemeente Dordrecht. Er is op dit moment werk voor 2,2 fte.
 
In de overname is inbegrepen: huurcontract met de gemeente Dordrecht, cliëntenbestand, samenwerking DordtSport, de gehele inventaris van de behandelkamers en de oefenzaal. Overname in een andere vorm dan de beschreven volledige overname is bespreekbaar. De overname datum is gesteld op 1-1-2025. Indien gewenst wil ik zelf werkzaam blijven om de overdracht zo goed mogelijk te laten verlopen.

Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd zijn in deze overname aarzel dan niet om me een bericht te sturen.
 
 


Kenmerken

FTE schatting:
2
Plaats:
Dordrecht
Deze vacature is verlopen.
Bekijk actuele vacatures