Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Praktijk voor Fysiotherapie

Solliciteren Favoriet

Praktijkomschrijving

Bekkenfysiotherapiepraktijk ter overname aangeboden!

Welke geregistreerde Bekkenfysiotherapeut(en) (of i.o.) wil mijn heel goed lopende praktijk in IJsselstein (bij Utrecht) overnemen? Aangezien ik de pensioengerechtigde leeftijd al ruimschoots ben gepasseerd wordt het nu tijd dat een jongere collega het stokje overneemt.

Over de overname kunnen we van gedachten wisselen. Diverse overnamemodellen zijn bespreekbaar. Uiteraard wil ik zorgen voor een warme overdacht waarbij ik voor een beperkte periode enkele dagdelen wil blijven meewerken indien wenselijk. Uiteraard introduceer ik je in mijn uitgebreide netwerk van huisartsen en medisch specialisten, de mono- en multidisciplinaire overleggen etc. De praktijk bestaat inmiddels 34 jaar en heeft een uitstekende reputatie (hetgeen helaas ook tot wachtlijsten leidt).

De praktijkruimte is geschakeld aan het woonhuis (een apart kadastraal nummer en dus ook een eigen ingang) en daar kan voorlopig gebruik van worden gemaakt. Ook werk ik een aantal dagdelen in een gezondheidscentrum waar een sfeer van goede samenwerking heerst.

Ik wil op korte termijn de praktijk overdragen en als je belangstelling hebt en je wil informatie dan kan dat via de website.

Patiëntenbestand betreft zowel vrouwen, mannen als kinderen. Algemene fysiotherapie is natuurlijk ook mogelijk (thans een klein deel).


Kenmerken

FTE schatting:
2
Plaats:
IJsselstein
Stuur bericht Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kopersaccount.
Login Registreren