Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Praktijk voor Fysiotherapie

Solliciteren Favoriet

Praktijkomschrijving

De praktijk bestaat sinds 1975, maar is sinds 2017 op een geheel nieuwe frisse locatie gestart. De kleine praktijk zit nu op een goed zichtbare plek met 2 huisartsenpraktijken om de hoek. We werken met 2 maten en een zzp-er in de fysiotherapie, een dag huurt een medisch pedicure een behandelruimte hetgeen elkaar gunstig beïnvloedt. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars en goede soft en hardwarevoorzieningen, hetgeen het werken aan patiëntendossiers en declaraties makkelijk maakt.

Het maatschapsdeel dat na eventuele waarneming beschikbaar is is gedeeltelijk van de vertrekkende algemeen fysiotherapeut met opleiding orthopedische geneeskunde (Cyriax), sportfysiotherapie en sensomotorische training en ervaring met mensen (kinderen) met een verstandelijke beperking. Ook het deel van behandeling van voornamelijk vrouwen met diverse (zwangerschaps-) klachten, nekschouderklachten etc. kan mede worden overgenomen weliswaar alleen door een vrouwelijk kandidaat!

Blijvende vrouwelijke maat is oedeemtherapeut met veel oncologische patiënten, ook aan huis.


Kenmerken

FTE schatting:
2
Plaats:
Amsterdam
Aanvullend:

Vertrekkende fysiotherapeut is 65 jaar en kan van vrije tijd gaan genieten, maar is bereid langere tijd de overname te begeleiden! Serieuze kandidaten reageer graag, kosten schappelijk!


Stuur bericht Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kopersaccount.
Login Registreren