Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Praktijk voor Fysiotherapie

Solliciteren Favoriet

Praktijkomschrijving

Durf jij groot te dromen?

Kies je voor baanzekerheid, oneindige ontwikkelingsmogelijkheden, maar in een veilige omgeving met andere collega’s? Dan is dit je kans!

Binnen maatschap voor fysiotherapie bied ik mijn praktijk te koop aan. Het betreft een aandeel van twee delen die per deel te koop zijn. Dit komt overeen met tien uren werken per deel. Als eigen baas binnen deze setting heb je de touwtjes in handen. Zelf beslissen wanneer je vakantie opneemt, hoeveel je wilt werken of welke cursussen je wilt volgen. Ontwikkel de praktijk van je dromen.

Wat ik bied

Ik bied een goed lopende praktijk, verdeeld over de locaties Oostburg, IJzendijke en Sluis. Mijn specialisatie is oedeemtherapie ad modum Vodder. Heel fijn als jij dat ook kunt, maar is geen must. Verder bestaat de patiëntengroep voornamelijk uit: Long Covid, musculoskeletale klachten en beweegprogramma’s.

Als echte ondernemer begrijp je dat hier een investering tegenover staat in de vorm van goodwill. Investeren in de onroerend goed waar ik een deel van heb is een slimme zet en levert in de toekomst rendement op waardoor de investering naar je toe groeit. Ook periodieke winstuitkeringen helpen je investering snel terug te verdienen.

Binnen de maatschap praat en beslis je samen met de andere maten over de koers van het bedrijf die bestaat uit nog 17 maten, administratief- en schoonmaakpersoneel en een enkele ZZP er. We beoefenen ons vak op tien locaties.

Ik zoek

Een opvolger die stevig in de schoenen staat. Iemand met doorzettingsvermogen en een variatie aan interesses binnen het vakgebied. Je bent in het bezit van een BIG registratie en bent lid of bent bereid lid te worden van Stichting Keurmerk voor fysiotherapeuten.

Flexibele opties

Heeft deze vacature je interesse maar ben je nog niet toe aan inkopen of wil je eerst een korte periode proefdraaien? Of denk je niet in aanmerking te kunnen komen, omdat je een andere specialisatie of interessegebied hebt? Wellicht werk je in België en wil je meer weten over hoe het is om in Nederland te werken?

Mail me je vragen. Droom groot!


Kenmerken

FTE schatting:
1
Plaats:
IJzendijke
Stuur bericht Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kopersaccount.
Login Registreren