Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Praktijk voor Fysiotherapie

Solliciteren Favoriet

Praktijkomschrijving

Te koop: Unieke gelegenheid om een goedlopende fysiotherapiepraktijk over te nemen in Amsterdam-West

Een unieke gelegenheid om een goedlopende fysiotherapiepraktijk met groeipotentieel over te nemen in het hart van Amsterdam-West. De praktijk bevindt zich in een opkomende en groeiende buurt met veel doorloop en zichtbaarheid, op loopafstand van belangrijke voorzieningen. De praktijk heeft een uitstekende reputatie en een stabiel patiëntenbestand, aangevuld met een constante stroom nieuwe cliënten.

De praktijk heeft een totale oppervlakte van 100 m² en beschikt over drie behandelkamers, een wachtruimte, een receptie met balie en een bescheiden oefenruimte. Er is ruimte voor 3 fte, waarvan momenteel 1,5 fte is ingevuld. De huidige omzet is gebaseerd op deze 1,5 fte, wat betekent dat er aanzienlijke ruimte is voor verdere groei door de inzet van extra personeel. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (bus stopt om de hoek) en biedt voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

De praktijk heeft bewezen omzetgroei, met ruimte om het huidige patiëntenbestand aanzienlijk uit te breiden door de goede locatie en toenemende vraag in de buurt. Met een vaste patiëntenkring en ruimte om snel te groeien, biedt deze praktijk een voorsprong voor fysiotherapeuten die meteen willen starten. Met de huidige AGB-code zijn er contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.

Unieke gelegenheid:

Begeleiding na overname en/of gefaseerde overname is mogelijk. De verkoop vindt plaats zonder tussenkomst van een makelaar, waardoor u direct met de eigenaar schakelt. Financiële gegevens en verdere details zijn beschikbaar op aanvraag.

Bij interesse of voor meer informatie kan contact worden opgenomen via Praktijktekoop. Foto’s van de praktijk zijn beschikbaar op aanvraag.


Kenmerken

FTE schatting:
3
Plaats:
Amsterdam
Aanvullend:

Vanaf heden te koop aangeboden.


Stuur bericht Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kopersaccount.
Login Registreren